Agim w albański wymowie ze znaczeniami, synonimami, antonimami, tłumaczeniami, zdaniami i nie tylko.

Agim

Słuchać Agim wymowy
X
0 /5
Oceń trudność wymowy
  • Bardzo łatwe
  • Łatwo
  • Umiarkowany
  • Trudny
  • Bardzo trudne
Dziękuję za głosowanie!
Słuchać Agim wymowy 1
0 ocena ocena Oceny
Nagraj i posłuchaj wymowy
Dowiedz się więcej o tym słowie "Agim" , jego pochodzenie, alternatywne formy i użycie z Wikisłownika.

Treść Wiki dla Agim

Agimi - Agimi (veprim sipas kuptimit të foljes Agon) është koha, që varësisht nga ndonjë përrdorim i veçant, shënon fillimin e muzgut para lindjes së diellit, periudha e muzgut para lindjes së dielli
Agimet e kaltëra: roman për fëmijë të rinj - Ky roman rradhitet nga blenarti babika i ashtu quajtur "Kaka"
Agim Ramadani - Urdhri Hero i KosovësAgim Ramadani (1963-1999) lindi në fshatin Zhegër të komunës së Gjilanit, në Kosovë, me 3 maj të vitit 1963. Të parët e Familjes së tij Vinin nga Malësija e karadakut,
Agim Deva - Agim Deva, lindi në vitin 1948 në Beograd dhe vdiç më 1 shkurt 2009 në moshën 61 vjeçare ishte shkrimtar shqiptar dhe pedagog i Universitetit të Prishtinës.
Agim Zajmi - Agim Zajmi (1936, Tiranë - 3 nëntor 2013, Tiranë), skenograf, piktor dhe profesor ne Akademine e Arteve te Shqiperise.
Agim Qirjaqi - Agim Qirjaqi ishte një aktor dhe regjisor shqiptar. U lind në Kolonjë në 27 janar 1950, dhe vdiq më 28 mars të vitit 2010. Karrierën si aktor e fillon në Teatrin Kombëtar, pas mbarimit të stu
Agim Çeku - Agim Çeku, lindi në Pejë më 29 tetor 1960, është ushtarak, politikanë shqiptarë nga Kosova. Ishte kryeministër i qeverisë së Kosovës.
Agim Shuke - Agim Shuke (Kuçova, 8 prill 1942) është aktor shqiptar. Pas mbarimit të studimeve në Institutin e Lartë të Arteve (sot Akademia e Arteve) fillon punën si aktor në Teatrin Popullor (sot Teatri
Agim Vinca - Agim Vinca lindi më 22 maj 1947 në Veleshtë të Strugës (Maqedoni). Shkollën fillore e kreu në vendlindje, ndërsa të mesmen në Strugë.
Agim Bajko - Agim Bajko është aktor shqiptar i humorit dhe i satires.
Pokazać więcej mniej Wiki

Trend na HowToPronounce

Dodaj szczegóły programu Agim

Wartości Agim

Dziękuję za pomoc

Nie jesteś zalogowany..

Proszę Wejść w lub zarejestrować lub post jako gość

Synonimy dla Agim

Dziękuję za pomoc

Nie jesteś zalogowany..

Proszę Wejść w lub zarejestrować lub post jako gość

Antonimy do Agim

Dziękuję za pomoc

Nie jesteś zalogowany..

Proszę Wejść w lub zarejestrować lub post jako gość

Przykłady Agim w zdaniu

Dziękuję za pomoc

Agim powinna być w zdaniu

Nie jesteś zalogowany..

Proszę Wejść w lub zarejestrować lub post jako gość

Tłumaczenia Agim

Dziękuję za pomoc

Nie jesteś zalogowany..

Proszę Wejść w lub zarejestrować lub post jako gość

Komentarze na temat Agim
{{comment[1]}}
{{reply}}
audionames