Nauczyć się wymawiać Shqiperia

Shqiperia

Słuchać Shqiperia wymowy
X
Oceń trudność wymowy
0 /5
  • Bardzo łatwe
  • Łatwo
  • Umiarkowany
  • Trudny
  • Bardzo trudne
Dziękuję za głosowanie!
Wymowa Shqiperia z 3 audio wymowy
Słuchać Shqiperia wymowy 1
0 ocena ocena Oceny
Dodaj
Podziel się
Słuchać Shqiperia wymowy 2
0 ocena ocena Oceny
Dodaj
Podziel się
Słuchać Shqiperia wymowy 3
0 ocena ocena Oceny
Dodaj
Podziel się
Nagraj i posłuchaj wymowy
Tryb praktyki
x x x
Nagranie
Kliknij przycisk nagrywania, aby wymówić
Kliknij ponownie przycisk nagrywania, aby zakończyć nagrywanie
Możesz dodać tę wymowę dźwiękową Shqiperia do słownika HowToPronounce.

Skończyłeś nagrywanie?  

Nie, chcę kontynuować

Skończyłeś nagrywanie?  

Dziękujemy za pomoc   Gratulacje! Masz wymowa Shqiperia prawo. Nie pozostają w tyle. Ups! Wygląda na to, że wymowa Shqiperia-to nie w porządku. Możesz spróbować ponownie.
Oryginalny dźwięk  
play-animation
Twój dźwięk  
play-animation
Twój dźwięk  
Twój dźwięk
 
Twój dźwięk
 
Można wymawiać to słowo lepiej
lub wypowiadać się w różnych akcentu ?
Promowanie trybie
x x x
Nagranie
Kliknij przycisk nagrywania, aby wymówić
Kliknij ponownie przycisk nagrywania, aby zakończyć nagrywanie
Możesz dodać tę wymowę dźwiękową Shqiperia do słownika HowToPronounce.

Skończyłeś nagrywanie?  

Nie, chcę kontynuować

Skończyłeś nagrywanie?  

Dziękujemy za pomoc   Gratulacje! Masz wymowa Shqiperia prawo. Nie pozostają w tyle. Ups! Wygląda na to, że wymowa Shqiperia-to nie w porządku. Możesz spróbować ponownie.
Oryginalny dźwięk  
play-animation
Twój dźwięk  
play-animation
Twój dźwięk  
Twój dźwięk
 
Twój dźwięk
 
Dowiedz się więcej o tym słowie "Shqiperia" , jego pochodzenie, alternatywne formy i użycie z Wikisłownika.

Treść Wiki dla Shqiperia

Shqipëria - Shqipëria (gegërisht: Shqipnia gjithashtu Shqypnia, historikisht: Arbri ose Arbëria, ndërkombëtarisht: Albania), zyrtarisht Republika e Shqipërisë, është shtet i pavarur në Evropën Juglindore
Shqiperia etnike - Shqipëria natyrale ose Shqipëria Etnike është hapi i fundit apo rezultati i Bashkimit Kombëtar. Shqipëria natyrale është krejt hapësira gjeografike shqipfolëse, ku banojnë shqiptarët sot me s
Shqipëria jeta ne antike - Qyteti ilir i Bylisit, një qendër arkeologjike pranë fshatit Hekal te Mallakastres, bën pjese prej disa vitesh në listën e qendrave arkeologjike turistike me mbeshtetjen e Institutit te Monum
Shqiperia ne kohen e ndarjes se perandorise romake - Kur Perandoria Romake u nda në atë të lindjes dhe atë të perëndimit në vitin 395, trojet e Shqipërisë së sotme u bënë pjesë e Perandorisë Bizantine.
Shqiperia prej vitit 1919-1924 - Propozimet paqësore nga Parisi për ndarjen dhe copëtimin e Shqipërisë, e shqetësuan popullin Shqiptar i cili nuk kishte përkrahje të mjaftueshme nga fuqitë e mëdha.
Shqipëria nën Perandorinë Osmane - Shqipëria nën sundimin osman përfshinë qirjenShqipërinë gjatë periudhës mes viteve 1384 dhe 1912, në të cilën ajo ishte pjesërisht ose plotësisht pjesë e Perandorisë Osmane.
Shqipëria natyrale - Shqipëria etnike është hapi i fundit apo rezultati i bashkimit kombëtar. Shqipëria natyrale është krejt hapësira gjeografike shqipfolëse, ku banojnë shqiptarët sot me shumicë, ku është vendli
Shqipëria nën pushtimin gjerman - Shqipëria ishte nën pushtimin gjerman midis viteve 1943 dhe 1944. Përgjatë këtij pushtimit "jokonvencional" rendi qeverisës de jure i Shqipërisë "e ashtuquajtur" e pavarur ka qenë "Mbretëria
Pokazać więcej mniej Wiki

Tłumaczenia Shqiperia

Dziękuję za pomoc

Nie jesteś zalogowany..

Proszę Wejść w lub zarejestrować lub post jako gość

Dodaj szczegóły programu Shqiperia

Wartości Shqiperia

Dziękuję za pomoc

Nie jesteś zalogowany..

Proszę Wejść w lub zarejestrować lub post jako gość

Synonimy dla Shqiperia

Dziękuję za pomoc

Nie jesteś zalogowany..

Proszę Wejść w lub zarejestrować lub post jako gość

Antonimy do Shqiperia

Dziękuję za pomoc

Nie jesteś zalogowany..

Proszę Wejść w lub zarejestrować lub post jako gość

Przykłady Shqiperia w zdaniu

Dziękuję za pomoc

Shqiperia powinna być w zdaniu

Nie jesteś zalogowany..

Proszę Wejść w lub zarejestrować lub post jako gość

Komentarze na temat Shqiperia
{{comment[1]}}
{{reply}}

Shqiperia w albański wymowie ze znaczeniami, synonimami, antonimami, tłumaczeniami, zdaniami i nie tylko.

Trend na HowToPronounce